ELTEEKAA-fotoatelier van Luc ten Klooster

ELTEEKAA-fotoatelier, het atelier voor kunstzinnige portret- en naaktfotografie in Zuid-Limburg.

Wil je mooie foto´s hebben voor jezelf of om cadeau te geven aan je geliefde? Wil je een mooie uitdagende serie mét je geliefde of een romantische boudoirshoot in lingerie? Wil je een verrassend cadeau geven aan iemand in de vorm van een shoot-cadeaubon? Een belangrijk onderdeel van het artistieke werk van Luc ten Klooster is de artistieke naaktfotografie. Voor wie zover wil gaan: uitgangspunt daarbij is altijd serieuze en respectvolle kunstzinnige fotografie (sexuele handelingen zal ik niet fotograferen), in kleur en/of zwart-wit, in de studio of op locatie. Op mijn website zijn diverse voorbeelden te zien, ook van de mogelijkheden om de foto's te bewerken tot een uniek kunstwerk.

Wanneer je de foto´s liever niet op mijn website of op een expositie wilt terugzien dan wordt dat uiteraard ook gerespecteerd. Privé is dan ook echt privé want zonder jouw toestemming mag niets openbaar gemaakt worden.

Een eenvoudige sessie zonder extra wisseling van decor en/of kleding duurt ongeveer 1 uur. Een meer uitgebreide sessie kan al naargelang je eigen wensen tot 4 uur duren. We nemen alle tijd om in een prettige sfeer tot een goed resultaat te komen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

ELTEEKAA-fotoatelier van Luc ten Klooster

Adres: Mr.dr.Froweinweg 16, 6287CC Eys
Tel: 043-4511833
Email: fotografie@luctenklooster.com
Website: www.luctenklooster.com/elteekaa
KvK nr: 14112792

Terug naar overzicht