Geriema Photo Design

Mijn naam is Gisèle en sinds mijn tienerjaren ben ik enthousiast bezig met fotografie, eerst analoog en in de donkere kamer, nu digitaal en bewerking achter de computer.

Mijn specialiteiten zijn portretfotografie en huwelijksreportages maar sinds enkele jaren heb ik mij tevens verdiept in het maken van artistieke naaktfoto’s. Naaktfotografie stelt meer eisen. Een goede communicatie en wederzijds vertrouwen zijn van zeer groot belang om een sessie te laten slagen. De meeste sessies vinden plaats in mijn studio of buiten. Er is een bos en vijverpartij vlakbij de studio en een tuin met veel groen, ook het Bergumer meer is vlakbij. Uiteraard kunnen de foto’s ook genomen worden op een door u uitgekozen locatie. Discretie is uiteraard gegarandeerd. Ik werk altijd met een contract.

Het is prettig om vooraf goed na te denken over de exacte wensen, dit voorkomt teleurstellingen. Breng gerust voorbeeldfoto’s mee of mail ze van te voren. Naaktfoto’s worden vaak omgezet naar zwart-wit, dit geeft de foto meer kracht en uitstraling.

Geriema Photo Design

telefoon: 06 – 49948565
website: http://www.geriema.nl/

Terug naar overzicht