• gegevens
  • voorkeuren
  • over ons
  • activeren

aanmelden

Welkom bij Swingers Nederland

1. Vul je profiel in

Vul je profiel altijd zo volledig mogelijk in. Doe jezelf niet anders voor dan je bent. Let goed op je grammatica en maak geen spelfouten, Veel mensen knappen hierop af. Het is niet toegestaan traceerbare gegevens, zoals je (e-mail)adres of telefoonnummer, op te nemen in je oproep of profiel. Dit omdat je daarmee je eigen privacy in gevaar zou kunnen brengen. Houd je profiel actueel, zo blijven de andere members in jou geïnteresseerd.

2. Vul je voorkeuren in

Om je kansen te vergroten dat je in contact zult komen met mensen die bij jou passen is het verstandig om je voorkeuren in te vullen. Hoe vollediger je gegevens op Swingers Nederland zijn hoe meer kans je maakt op een leuke relatie, vriendschap of date.

3. Plaats een leuke foto

Met een foto krijg je reacties. Maar zorg er voor dat de geplaatste foto’s ook weergeven wie jullie zijn. Voor stellen geldt: zorg dat jullie beiden te zien zijn, jullie gaan toch samen daten! Swingers Nederland keurt foto's vooraf.

Hieronder een voorbeeld van een goede en foute profielfoto

4. Je N.A.W gegeven en privacy

Tijdens het aanmaken van je profiel word je gevraagd je naam, adres en woonplaats op te geven. Dit is van belang bij het verwerken van een bestelling iut de Swingers Nederland webshop en bij het betalen van je abonnement. Deze gegevens worden niet getoond op de website. Alleen de woonplaats wordt gebruikt om zo de functionaliteit van de site te optimaliseren. Op de pagina Servicedesk/instellingen kan je een alternatieve woonplaats opgeven.

Swingers Nederland stelt aan niemand, zonder uitdrukkelijke toestemming, de gegevens beschikbaar.

5. Toon interesse in leuke members

Verwelkom nieuwe leden. Een goede eerste stap is om interesse te tonen in members die jij leuk vindt. Blijf jezelf, maar probeer pro-actief te zijn. Als Full Member kun je onbeperkt berichten versturen aan andere members.

6. Gebruik je postbus op Swingers Nederland

Breng je eigen privacy niet onnodig in gevaar. Laat de eerste berichten tussen jou en een andere member altijd via het interne mailsysteem van Swingers Nederland lopen. Bepaal zelf wanneer je eventueel je telefoonnummer of MSN-adres geeft. Mocht je een minder leuk contact hebben met een andere member blokkeer diegene dan. Het is dan onmogelijk voor die persoon om nog contact met jou te zoeken.

7. Heb geduld

Een goed contact ontstaat meestal nadat je iemand wat beter hebt leren kennen. Jaag die ander niet op en laat jezelf evenmin opjagen. Geduld is een schone zaak.

8. Plan een korte afspraak

Uiteindelijk zal het je doel zijn om members te ontmoeten die je leuk vindt. Als het goed voelt en je hebt voldoende vertrouwen, ga dan eerst met elkaar bellen. Ga daarbij op je gevoel af. Als je besluit om voor de eerste keer ergens af te spreken, doe dit dan bij voorkeur in een openbare ruimte, zoals een café, club of sauna maar een bakje koffie bij jezelf thuis kan ook. Neem rustig de tijd om elkaar beter te leren kennen. Als het gezellig was plan dan een vervolgdate.