Gemiddelde waardering: N/AKasteel Waterloo

Kastelen hebben voor veel mensen iets mysterieus en aantrekkelijks, 'n voorrecht om zo'n kasteel te mogen bezoeken en ook nog erotische avonturen te beleven. 
Kasteel Waterloo, gelegen in 'n 35.000 m2 groot park, gebouwd in 1922 door de bekende Roermondse architekt Casper Franssen, leerling van de beroemde meester-architekt Drs. Pierre Cuypers,ontwerper van o.a. het Rijksmuseum & het Centraal Station te Amsterdam, is in 1997 geheel gerenoveerd in originele staat.


Erotiek staat bij ons op de eerste plaats, waarvoor wij in Europa als de aktiefste club bekend staan.

Achter de grote en zware toegangsdeur bevindt zich na binnenkomst de ontvangsthal met info-desk. Hier ontvangt U Uw sleutel van de garderobe-kastjes welke zich in de kelder bevinden.Nadat U de ontvangsthal de rug heeft toegekeerd komt U in de grote hal met romantisch openhaardvuur en groot trappenhuis met 4 trappen naar de 1e etage. Aan Uw linkerzijde bevindt zich een lounge-room, waar U rustig relaxed kunt babbelen.

Verder bevinden zich op de begane grond 2 salons, waarvan 1 met mooie ART-DECO bar, waar U kunt genieten van heerlijke drankjes & cocktails, welke bij de entreeprijs zijn inbegrepen. In de andere salon kunt U relaxed zitten en dansen. Ook bevindt zich op de begane grond een gezellig restaurant, waar U kunt genieten van 'n uitgebreid buffet.

Op de eerste etage bevindt zich een centrale hal met als middelpunt een Finse sauna, omgeven door 6 grote kasteelkamers met indrukwekkende hoge plafonds met schilderingen, waar ooit de kasteelvrouw & heer vertoefden.

De kamers zijn omgetoverd tot zeer erotische relax-ruimtes, waaronder :
- Spiegelkamer
- Darkroom met Franse gang naar kamer met verhoogd
- ART DECO BED (zeer kontakt vriendelijk) en
- Amorstoel
- Videokamer
- SM-studio
- Kamer met carrousel bed
- centrale douches, bidets en w.c.'s

Alle kamers, die toegankelijk zijn voor iedereen en zeer kontaktvriendelijk, nodigen uit tot :

- Partnerruil
- Groepssex
- Triosex
- Voyeurisme
- Sex op spannende lokatie met kijk- en voelgaten

Waterloseweg 12
5954 NX Beesel (NL)

Club aanmelden

Wij doen ons best om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. Clubeigenaren kunnen zich bij ons melden.Mits ze ingeschreven staan bij KvK!

Ook club-activiteiten kunnen doorgegeven worden op sn-servicedesk@live.com.  


Onze leden kunnen deze activiteiten opnemen in hun agenda. Deze activiteit staat dan ook gelijk te zien in de profielpagina van het lid dat die activiteit bezoekt.

Wij melden GEEN prive feesten in onze agenda.