Gemiddelde waardering: N/AFata-Morgana

De Fata-Morgana is gelegen in een prachtige boerderij in Muiden en ligt direct naast de snelweg A1, Amsterdam - Amersfoort, ter hoogte van afrit 4 (Muidenberg/Muiderslot).

Tijdens uw bezoek waant u zich in een sprookje van 1001 nacht. U wordt bij binnenkomst gelijk gegrepen door de exotische sfeer die de club uitstraalt. Erotisch uitgaan is bij ons een feest. Parenclub Fata-Morgana is een moderne club, voorzien van een sfeervolle bar, grote dansvloer, fantastisch restaurant en luxueuze relaxruimtes en niet te vergeten een modern saunacomplex en staat garant voor een fantastische avond vol erotische ontspanning. 

Wanneer u voor de eerste keer naar een parenclub gaat, zult u zich bij ons direct welkom voelen. U merkt dat u in de Fata-Morgana snel contact maakt met andere stellen. Bij ons bent u niet verplicht om actief deel te nemen aan erotische activiteiten. U kunt op uw gemak rondkijken, genieten van het heerlijke eten, de drankjes aan de bar en de opzwepende muziek. Ook een bezoek aan ons heerlijke saunacomplex is een waar genot. 

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in onze club!

Rijksweg 15
1398 PN Muiden (NL)

Club aanmelden

Wij doen ons best om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. Clubeigenaren kunnen zich bij ons melden.Mits ze ingeschreven staan bij KvK!

Ook club-activiteiten kunnen doorgegeven worden op sn-servicedesk@live.com.  


Onze leden kunnen deze activiteiten opnemen in hun agenda. Deze activiteit staat dan ook gelijk te zien in de profielpagina van het lid dat die activiteit bezoekt.

Wij melden GEEN prive feesten in onze agenda.