Gemiddelde waardering: N/AFun4Two

Fun4Two is heel gemakkelijk te vinden. Op de snelweg A20 neem je afrit 18 richting Moordrecht en dan ben je er al.
De club ligt naast de snelweg. Een statige oprijlaan voert tussen de bomen door naar het eigen parkeerterrein. Fun4Two is Nederlands bekendste parenclub.

Vrijdag = thema-avond

De eerste vrijdag van de maand is Gigolo night.  

Op deze avond nodigen wij enkele (circa 15) leuke, goeduitziende jongens uit die herkenbaar zijn aan hun zwarte vlinderdasje. Deze huisgigolo's staan gratis ter beschikking van de aanwezige stellen. Wanneer er (naar jullie smaak) een leuke gigolo bij is, dan is contact zo gemaakt en wanneer jullie dit wensen kunnen jullie met z'n drieën spannende avonturen beleven op de bovenetage. Alle gigolo's zijn te allen tijde herkenbaar aan hun vlinderdasje en zijn er uitsluitend om de aanwezige paren te plezieren. Indien jullie geen interesse hebben in één van deze gigolo's dan zal dit jullie avond geenszins beïnvloeden want er zijn nog vele paren die net als jullie op zoek zijn naar een ander leuk paar.


De tweede vrijdag van de maand is Beetje Bi = Best Lekker night.

Op deze avond zijn er heel veel stellen die hun Beetje Bi-vriendinnetje mee naar Fun4Two nemen (dit vriendinnetje heeft op deze avond gratis entree).  Dus op deze avond zijn er meestal meer vrouwen in de club dan mannen. Hebben jullie een leuke vriendin, neem haar dan mee. Wanneer jullie graag contact willen leggen met de vriendinnen van de andere aanwezige paren is dit een uiterst geschikte avond. Bij binnenkomst verstekken wij een gekleurd polsbandje zodat de Beetje Bi-vrouwen (en eventueel ook mannen) gemakkelijk herkenbaar zijn.

De derde vrijdag van de maand is Trio night.

Op deze avond staan wij het jullie toe om een mannelijke vriend mee naar de Fun te nemen. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Hij moet er beslist leuk en aantrekkelijk uitzien. Het is jullie vriend niet toegestaan om alleen in de erotische ruimtes te gaan lopen "winkelen" en indien een ander stel hem wel "ziet zitten" moeten jullie bereid zijn hem even "uit te lenen". Maar ook voor de stellen die niet in het bezit zijn van een leuk vriendje is dit een perfecte avond want het publiek op deze Trio night is in het algemeen van een bovengemiddeld niveau.
Zaterdagavond: 
Tijdens de zaterdagavond organiseren wij meestal geen speciale thema's. Het publiek bestaat op deze avond hoofdzakelijk uit jonge (tussen 20 en 40 jaar) en zeer goed uitziende paren uit alle delen van de wereld. Dit internationale publiek komt om contact te leggen met swingers van hun keuze. Veel van deze contacten ontstaan of worden voortgezet in de erotische ruimtes op onze bovenverdieping. Hieruit blijkt dat Fun4Two geen erotische disco is maar een ECHTE SWINGERSCLUB. Ondanks dat draait onze TOP DJ wel degelijk de allernieuwste DANCE muziek zodat er naast het contact leggen en het swingen volop gedanst wordt. Om jullie snel in de juiste stemming te brengen serveren wij ieder weekend een verrassend nieuwe weekendcocktail aan onze bar.Zondagmiddag /-avond:Volgens vele paren de sfeervolste avond in de club. Naast de muziek die onze dj draait hebben wij iedere zondag een uitstekende zanger of zangeres die live komt zingen. Deze optredens geven een bijzonder sfeervolle nachtclubstemming wat het nog gemakkelijker maakt om contacten te leggen met de andere paren. Op deze avond is er een zeer gevarieerde leeftijdscategorie vertegenwoordigd (tussen 25 en 45 jaar) en juist deze gevarieerde leeftijden zorgen voor dat heerlijk relaxte sfeertje. Tijdens de zomermaanden kunnen jullie gebruik maken van onze prachtige tuin en terras aan het zwembad. En….indien het echt mooi zomers weer is gaan wij al om 14.00 uur open.
Ladies Night : 
Een relaxt avondje uit met andere open minded vrouwen.Vrouwen die hun grenzen willen en dúrven te verleggen en dit graag willen delen met andere. Vrijblijvende contacten opdoen of nét dat stapje verder gaan dan je altijd al wou maar nooit durfde.Op Ladiesnight kan het allemaal en is niks te gek. Dit allemaal in een club waar je van alle gemakken voorzien bent. Lekker eten, drinken, muziek om helemaal op los te gaan. Bubbelbad, sauna's, tantraruimtes en dit alles tot jullie beschikking.Geen vervelende opdringerige mannen, alleen maar vrouwen om je heen. Heaven on earth. Klik hier voor meer informatie en datum!

Middelweg 18
2841 LA Moordrecht (NL)

Club aanmelden

Wij doen ons best om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. Clubeigenaren kunnen zich bij ons melden.Mits ze ingeschreven staan bij KvK!

Ook club-activiteiten kunnen doorgegeven worden op sn-servicedesk@live.com.  


Onze leden kunnen deze activiteiten opnemen in hun agenda. Deze activiteit staat dan ook gelijk te zien in de profielpagina van het lid dat die activiteit bezoekt.

Wij melden GEEN prive feesten in onze agenda.