Gemiddelde waardering: N/AThe Gallery's Free Style

Welkom bij The Gallery’s Free Style, onze mooie nieuwe zaak waar mensen met een andere kijk op liefde en relatie elkaar kunnen ontmoeten.Samen met mijn man Alex streef ik er elke dag weer naar om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.The Gallery’s is geen traditionele parenclub. Wij zijn een zaak waar gelijkgestemde gasten vrij zijn om elkaar (beter) te leren kennen in elke zin van het woord. Elke avond heeft een andere sfeer waardoor iedereen bij The Gallery’s een feestje kan beleven op de manier zoals hij of zij dat het liefste wil.Er zijn laagdrempelige avonden met een aantal seksvrije ruimtes (zoals de bar). Er is een avond die je kunt  vergelijken met een traditionele swingersavond en er is een hele stoute avond met flink veel actie. Kijk even bij “welke dag past bij mij”. Daar leg ik het programma beter uit.Onze prijzen zijn alle dagen “almost all inclusive”. Daarbij krijgen koppels en heren die alleen binnenkomen op vrijdag, zaterdag en zondag een goede fles cava cadeau bij binnenkomst. Voor de koppels een romantische opwarmer, voor de heren een  mooie kans om snel in gesprek te raken met een leuke dame J.Wil je meer over The Gallery’s weten? Wil je reserveren of ontdekken of The Gallery’s Free Style ook bij jouw levensstijl past? Bel, mail of app me maar! Ik beantwoord je vragen graag en kan je adviseren in de keuze voor jouw/jullie perfecte avond. Voel je vrij om alles te vragen. Het gaat mij erom dat jij je bij ons op je gemak voelt en weet wat je kunt verwachten.

Openingstijden

Maandag

13.00 uur tot 18.00 uur

Dinsdag

gesloten

Woensdag

20.00 uur tot 00.00 uur

Donderdag

20.00 uur tot 01.00 uur

Vrijdag

21.00 uur tot 03.00 uur

Zaterdag

21.00 uur tot 03.00 uur

Zondag

Openingsdatum volgt snel!


Liefs van Ilona en Alex XXX

Turnhoutsebaan 548
2970 Schilde (BE)
Website:

Club aanmelden

Wij doen ons best om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. Clubeigenaren kunnen zich bij ons melden.Mits ze ingeschreven staan bij KvK!

Ook club-activiteiten kunnen doorgegeven worden op sn-servicedesk@live.com.  


Onze leden kunnen deze activiteiten opnemen in hun agenda. Deze activiteit staat dan ook gelijk te zien in de profielpagina van het lid dat die activiteit bezoekt.

Wij melden GEEN prive feesten in onze agenda.