Gemiddelde waardering: N/AEroroma

Erotische massagesalon EROROMA. In 2006 gingen de deuren open van "Erotische Massagesalon Eroroma". Al vanaf de eerste dag is dit initiatief een doorslaggevend succes en verwelkomen zij dagelijks tientallen bezoekers. U kunt bij hen terecht voor een heerlijk ontspannende massage en ze sluiten (desgewenst) de massage af met een hoogtepunt met de hand.

EROROMA betekent letterlijk "Erotische Zigeuners", en men heeft getracht om aan deze term gestalte te geven in de ambiënce van de uitspanning. Het draait bij Eroroma om rust en ontspanning in een sfeervolle omgeving, maar waarbij erotiek en genieten hoog in het vaandel staan.

Natuurlijk is iedereen (18 plus) van harte welkom om eens langs te komen, en als u de dames kent die de massages verzorgen kunt u ook vooraf per telefoon een afspraak met ze maken. Uw bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar men gaan er van uit dat de keur aan dames die u ten dienst staan, uw bezoek zeker de moeite waard zullen maken. De massagekamers zijn ruim van opzet waarbij extra aandacht besteed is aan hygiëne. De kamers zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Burg. Legroweg 2
7864 TK Zwinderen (NL)

Club aanmelden

Wij doen ons best om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. Clubeigenaren kunnen zich bij ons melden.Mits ze ingeschreven staan bij KvK!

Ook club-activiteiten kunnen doorgegeven worden op sn-servicedesk@live.com.  


Onze leden kunnen deze activiteiten opnemen in hun agenda. Deze activiteit staat dan ook gelijk te zien in de profielpagina van het lid dat die activiteit bezoekt.

Wij melden GEEN prive feesten in onze agenda.